Hüseyin Özkan İlkokulu

Telefon : 02567112003
WEB https://huseyinozkanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Şevketiye Mah. Atatürk Cad. No3 ÇineAydın
VİZYON : Hayat boyu öğrenen, bilimsel ve teknolojik imkânları bünyesinde barındıran, yeniliklere açık, kendine güvenen bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, çağın ihtiyaçlarına göre kendini yenileyen, geliştiren, öğrenmeye açık ve istekli, çevresine karşı duyarlı, demokrasiyi benimsemiş, insan haklarını gözeten, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü özümsemiş, milli ve manevi duyarlılığa sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler : 08.50 - 15.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis : 2 Resmi, 4 özel servis
Ulaşım : Resmi ve özel servis ve yürüyerek.
Yerleşim Yeri : İLÇE MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL merkezine 37 km ilçe merkezinde.
Kontenjan Bilgileri : 404 ÖĞRENCİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuz yapmış olduğu başarılı projeler nedeniyle e twinning okulu olmuştu.r
Diğer Hususlar : Okulumuzda, halk eğitim üzerinden, resim, müzik ve halk oyunları,ayrıca öğretmenlerimizden tarafından zeka oyunları ve satranç kursları verilmektedir